“GROHOT” KOALICIJA

Ja predlažem svim građanskim strankama koje će izaći sa svojim listama za opšćinske vijećnike da ne izlaze sa svojim kandidatima za načelnika (da im ja ne bi uzimao i razrjeđivao glasove) već da napravimo jednu “GROHOT KOALICIJU” te da oni lijepo kažu svojim glasačima da glasaju za mene.

Naime, nema razloga da sve ovo shvatamo preozbiljno pošto desnica ionako uzima u Evropi, a ovdje se učvršćuje etnokratija i na lokalnom nivou.

Kad već ionako niko ne sluša naše kukanje od izbora do izbora, ja mislim da je kranje vrijeme da se čitavoj farsi od etnokratskih izbora, izbornog zakona i izbornih jedinica (koji su za plakanje) jednom glasno i jasno grohotom kao građani – nasmijemo u brk (a brkova ima).

Bilo bi dobro da se svi zajedno kao građanska opcija grohotom oglasimo ove jeseni kao za generalnu probu te da se grohotom spremimo za naredne opšće izbore koji će biti za još većeg i glasnijeg grohota, pošto smo ionako i kao društvo i kao država praaaaaavo grohnuli.

Tim više što su veliki izgledi da ćemo za dvije godine grohnnuti još niže – što se izbornog štelovanja ove etnokratije tiče.

 

damirniksicwpMENE2016