Nije do “MENE 2016”

SDA i SBB su se nameračili da uzmu i Opšćinu Centar na ovim lokalnim izborima. SDP će me iskasapiti da je sačuva. DF me već kasapi jer je zapikao poziciju, kao uostalom i svi kandidati iza kojih stoje partijske centrale i logistike.

U suštini, kao nezavisni kandidat, nemam nikakve šanse, ali ako do 2. septembra ne spremim moćnu, zabavnu, provokativnu, prodornu, inteligentnu, poučnu i osvježavajuću predizbornu kampanju “MENE 2016“, kampanju u kojoj bi svi koji me podržavaju trebali uživati – neće biti do MENE.

Biće najviše do vas, ako to smijem reći, jer vi ste zapravo jedini koji stoje iza mene. Bez vas i vaše podrške neću moći ništa, to je valjda svima jasno.

Stoga, bez zajebancije vas molim da usput, dok uplaćujete sebi odmore i razna uživanja, pomislite samo malkice na 2. oktobar i izbore; pomislite na tužnu jesen, na depresivnu zimu, na smog, na redukcije vode, na ledenice s krovova, na obrušavanje fasada, na sužene i zakrčene torotoare, na čopore gladnih lutalica, na deranje računima za vodu i struju, na kriminal i nesigurnost, na svu onu “surovu realnost” koja nas čeka nakon odmora i donirate jednu od suma koju možete izabrati na mojoj stranici  na bankovni račun koji je namijenjen skupljanju donacija za predizbornu kampanju “MENE 2016“.

Ovo se ne odnosi na one koji su to do sada već učinili, poneki i u više navrata. Ne odnosi se ni na sve one partijske “botove” koji su lajkovali ovu stranicu da pi po njoj sijali smutnju i pometnju ili skidali fotografije i pravili izopačene i izvitoperene observacije i analize po web portalima svojih partijskih centrala.

Ovo se odnosi na one koji možda nisu kiselo naivni da vjeruju u promjene, ali su dovoljno “opičeni” i ludi ili pak dovoljno ogorčeni i ljuti da bi voljeli da profesionalnim političarima i partijskim centralama na bilo kakav način zapapre na ovim lokalnim izborima.

Ja sam taj začin. Ja sam ta pikanterija (ako mi dozvoljavate da to ustvrdim barem na osnovu poznatih kandidata za načelnika Općine CENTAR Sarajevo).

Zato, ako želite da podržite jednu od najliberalnijih, najprogresivnijih, najkreativnijih, najrevolucionarnijih i istovremeno najreakcionarnijih političkih kampanja, ako želite da budete dijelom jedne od najluđih demokratskih avantura u ovomilenijumskoj istoriji Sarajeva – sada je vrijeme da to učinite!!!!!

Donirajte na: MENE.BA !!!

Poslije, preko zime, preko svih ovih društvenih mreža, biće kasno.

Poslije ćemo moći samo ušima mahati kao i do sada.

Znači do vas je. Do vas je i “MENE 2016”. Sve je do vas. Uvijek bilo. Do vas je i ovoga puta.

Ako vas ovim nisam nešto uvrijedio ili nedajbože previše opteretio, molim vas kliknite na link i donirajte za kampanju “MENE 2016” i – nemojte šta zamjerit’.

 

damirniksicwpMENE2016