MMF I “PROPALI EKONOMISTI”

Napisali ekonomisti pismo MMF-u da ne šalje pare u BiH jer će biti potrošene na plate parazitske neradničke vlasti. Kad su to ovi čuli javi se jedan od glavnih neradnika u državi, vodeći parazit, bivši bankster, a sada ministar finansija i glavna pantljičara trezora da ih javno nazove “propalim ekonomistima”.

Ne znam u kojem i kakvom paralelnom svijetu on živi. Možda u trezoru postoji neka posebna mikroklima koja utiče na ljudsku percepciju ove zemlje i sopstvene karijere kao uspješne, ali ja mislim da su “propali ekonomisti” i više nego kvalifikovani da daju sud o propaloj ekonomiji jedne korupcijom zarobljene, a uskoro i propale države čije društvo i radni narod su u potpunosti uništeni i dobrim dijelom raseljeni nakon trideset godina krvave, devastirajuće razbojničke, prevarantske vladavine etnonacionalističke koalicije demografskih partija.

Kredit MMF-a će napuniti njihove džepove i dodatno zadužiti vašu djecu čiji će jedini izlaz iz dužničkog ropstva (u koje ih ove hulje bez pitanja nastoje baciti radi sopstvene koristi) biti bijeg iz domovine u neko drugo, malo dostojanstvenije ropstvo u tuđini.

Da li ste spremni pristati na trgovinu sopstvenom djecom?

Naravno da jeste.

Pa ko normalan ne bi poslao dijete “vani” gdje mu je stotinu puta bolje, a nastavio glasati za etnonaciste i totalnu rasprodaju BiH – iz inata.