Alarmantno stanje: bijela kuga

BH društvo je čudo prirode. Pravo je čudo kako uopšte opstaje. Ne zbog svoje vjerske i etničke raznovrsnosti, već zbog svoje etničke čistote: zbog vjerske i nacionalne homogenizacije tzv. konstitutivnih naroda, što je dovelo do njihove izoliranosti u podijeljenom društvu, a potom neminovno dovodi i do genetske homogenosti konstitutivnih naroda.

Pravi i iskusni, dobri Čobani znaju šta je to i zato gledaju da se krv u stadu osvježava, da se održava i poboljšava stočni genetski potencijal. Loši čobani ne vode računa o tome, već rade sve protiv opstanka svog stada – izoliraju stado, što dovodi do genetskog uskog grla, inbridinške depresije, razmnožavanja sa srodnicima, genetske homogenosti. Josip Broz Tito je, na primjer, u tom smislu bio jako dobar čobanin i dobro je mislio ovim narodima kada im je govorio da se međusobno pare, razmnožavaju i orođavaju – da šire mir, ljubav i bratstvo i jedinstvo kako bi stado bilo raznovrsnije, veće, sa više genetskih različitosti, tzv. genetičkim diverzitetom.

Ako se sjećate ja sam prije pet šest godina očajnički pozivao mlade BiH putem ovog medija, jer me drugi ne smiju prenositi – poručujući: “Mladi BiH jebite se!” – jer u suprotnom ne samo da nećete sačuvati svoj narod, svoj identitet, već ćete izumrijeti, a prije toga ćete se izdegenerisati i izmutirati da vas najrođeniji neće prepoznati, toliko o očuvanju identiteta.

No od kada sam ja uputio taj vapaj, pa do danas, ne samo da me niko nije poslušao, već je trend je bio suprotan, zahvaljujući, naravno, ideološkim idiotima ili idiotskim ideolozima i ideologijama koje su bile pogubne za ovdašnju populaciju. Oni su mladima ogadili i zgadili prirodne i poželjne stvari i bacili nas sve u inbridinšku depresiju što je realno za gađenje i da ti se život zgadi.

Uz činjenicu da je veliki broj mlađih i srednjovječnih ljudi napustio ovo zatucano društvo u potrazi za normalnijom, naprednijom i sređenijom sredinom, te da u ionako duboko podijeljenom i izolovanom društvu tri konstitutivna naroda nije ostalo previše genetskog materijala – došlo je do populacijskog ili genetskog uskog grla što smanjuje varijacije u genetskom fondu populacije; nakon toga, manja populacija, sa manjim genetskim diverzitetom, prenosi gene budućim generacijama potomaka kroz seksualnu reprodukciju sa srodnicima, sa rođacima, kroz incestuoznu reprodukciju.

Kamo dalje rodijače?

Genetska raznolikost se smanjuje i s vremenom se javljaju nasumične mutacije. Šanse za inbriding, tj. srođivanje – tj. parenje i reprodukciju srodnih jedinki, bližih, daljih, najbližih rođaka je sve veća u manjoj populaciji. Sve veća je i genetska homogenost kao direktni rezultat homogenizacije naroda koje trideset godina provode demografske stranke, etno i kleronacionalisti, i to sve neminovno dovodi konstitutivne narode do tzv. inbridinške depresije.

Na stranu to što manja populacija može uzrokovati nakupljanje štetnih mutacija, ali inbridinška depresija je smanjena biološka sposobnost u ovdašnjoj populaciji i direktni je rezultat inbreedinga (razmnožavanje srodnika).

Šta je biološka sposobnost i spremnost populacije? – to je sposobnost organizma da preživi i nastavi svoj genetski materijal. Mi gubimo tu sposobnost zbog politike koju vode ovi nesposobni, neobrazovani čobani neznalice.

Inbridinška depresija je rezultat uskog grla populacije. Znači smanjuje nam se sposobnost da preživimo, da nastavimo svoj genetski materijal i uskoro nam neće biti potreban nikakav dušmanin i neprijatelj, zahvaljujući liderima i lošim čobanima koji se bave samo švercom i ličnim bogaćenjem, a ne brinu o stadu – sami ćemo sebi dohakati smanjenjem populacije, izolacijom, degeneracijom, mutacijom… A Poznato je da incestuozne navike i inbridinška depresija dovode do pojave mentalne retardacije i drastičnog smanjenja IQ, pa čak i onda kada je populacija fizički sposobna preživjeti, postaje mentalno nesposobna nositi se sa stvarnošću, sa izazovima opstanka, proizvodnje hrane, osnovnih namirnica – drugim riječima zaglupljuje i zaostaje mentalno da se organizuje u bilo kakvu kooperaciju, zadrugu, proizvodnju. Ostaje samo nesposobna populacija nastala iz inbridinga, parenja i razmnožavanja srodnika, rođaka unutar jako male populacije. Zato pametni bježe odavde, iz straha da se vremenom ne utope i ne pretovore u hrpu zaostalih, zatucanih degenerika – jer to je izgleda put kojim vode Etnonacionalistički čobani. Njihova ideologija krvi i tla će rezultirati i lošom krvi, i neobrađenim, neiskorištenim tlom, jer 70% poljoprivrednog zemljišta u BiH je posve neiskorišteno.